تلفن : 02186072486
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که در حفظ سلامت بافت همبند بدن و همچنین به عنوان آنتی اکسیدان در بدن نقش دارد. بدن شما نیاز به مصرف غذاهای دارای ویتامین C دارد ، بدن شما ویتامین C را به صورت روزانه برای حفظ منابع لازم دارد.
بدن انسان ویتامین C را تولید نمی کند و آن را ذخیره نمی کند ، بنابراین مهم است که شما مقدار زیادی میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید. مزایای ویتامین C میتواند شامل افزایش قدرت سیستم ایمنی ، حفاظت در برابر بیماریهای قلبی عروقی ، مقابله با مشکلات بهداشتی قبل از زایمان ، جلوگیری از ایجاد بیماریهای چشمی و حتی ممانعت از چروک شدن پوست میباشد.
بیش از صدها مطالعه در مورد ویتامین C در 10 سال گذشته انجام شده است، که لیستی از مزایای ویتامین C است که در حال رشد است ارمغان این مطالعات بود . بدلیل اینکه بدن انسان نمیتواند ویتامین C را تولید کند ، اگر غذاهای دارای ویتامین C به صورت روزانه مصرف نشود کمبود ویتامین C بسیار در مردم رایج میشود .
کمبود ویتامین C در بدن علائمی دارد که به این علائم ، علائم کمبود ویتامین C میگویند . علائم و نشانه های کمبود ویتامین C زیاد نیست اما بر روی زندگی تاثیر گذار هستند .
نتایج آزمایشات نشان میدهد مقادیر پایین ویتامین C در دراز مدت بسیار زیان آور است . کمبود شدید ویتامین C باعث ایجاد بیماری های ناشی از فروپاشی کلاژن می شود.
کمبود ویتامین C باعث می شود احساس خستگی و خواب آلودگی کنید. کمبود ویتامین C بر قدرت استخوان و عضلات تاثیر می گذارد و سیستم ایمنی را ضعیف می کند. برای جلوگیری از کمبود ویتامین C نیاز به مقدار بسیار کمی ویتامین C است بخاطر همین امروزه کمبود ویتامین C به ندرت دیده می شود .
در قرن هجدهم دو میلیون ملوان از کمبود ویتامین C رنج میبردند . برای مقابله با کمبود ویتامین C بین ملوانان مرکبات تقسیم شد تا مصرف کنند .
مهم است علائم قابل توجه کمبود ویتامین C را درک کنیم . چون هنوز افرادی هستند که کمبود ویتامین C دارند و خودشان نمیدانند.
علائم کمبود ویتامین C عبارتند از :
ایجاد کبودی با ضربه کوچک بر روی پوست
لثه تحریک شده
خونریزی لثه
درمان زخمها به آهستگی
بیماری لثه ، التهاب لثه
موهای خشک و تقسیم شده
لکه های قرمز خشک بر روی پوست
پوست خشن ، پوست خشک ، پوست پوستی
خونریزی بینی
سیستم ایمنی ضعیف
اختلالات گوارشی مانند روده نازک و بیماری های خود ایمنی
افزایش وزن که ممکن است به علت متابولیسم کند باشد
مفاصل متورم و درد در مفاصل
مشکلات بهداشتی مربوط به کمبود ویتامین C می تواند با گذشت زمان خیلی بدتر شود و ممکن است منجر به برخی از مشکلات جدی سلامتی شود. مشکلات بلند مدت از کمبود ویتامین C عبارتند از:
فشار خون بالا
بیماری کیسه صفرا
سکته مغزی
برخی از سرطانها
آترواسکلروز
برای دریافت بیشتر ویتامین C و مواد مغذی از میوه ها و سبزیجات ، نکات ساده ای وجود دارد: خوردن غذاهای ارگانیک ، خرد شده و خام ، سبزیجات را به جای سرخ کردنشان ، بخارپز بخورید. خوردن غذاهای تازه ، خام بهترین منبع ویتامین C برای تغذیه شماست.
غذای طبيعي منبع اصلی و بهترین منبع برای تامین مواد معدنی و ویتامین ها برای بدن شماست . اگر چه بسياري از مردم براي دریافت بیشتر ويتامين ها در بدن خود مکمل مصرف مي کنند، اما تأکيد میکنم ، بهترين منبع برای دریافت ويتامين ، یا مواد مغذی تازه ، منابع غذایی خام است.
سعی کنید 2 یا 3 مدل از منابع غذایی زیر را برای تامین ویتامین C بدنتان مصرف کنید ؛ این به شما کمک می کند تا سطح مطلوب ویتامین C را حفظ کنید. بسیاری از این غذاها در رژیم غذایی توصیه شده اند بخاطر محتوای آنتی اکسیدانی بالا و مزایای سلامتی فراوانی که دارند.
وزن ماده غذایی و نسبت وزنش نسبت به ویتامین C
اسم ماده غذایی
377 میلیگرم بیش از 628 درصد DV
1 فنجان: 203 میلی گرم بیش از 338٪ DV
1 فنجان خام: 190 میلی گرم بیش از 317٪ DV
1 قطعه: 164 میلیگرم 273٪ DV
1 فنجان خرد شده، خام: 120 میلی گرم 200٪ DV
1 بزرگ: 82 میلی گرم بیش از 163٪ DV
1 فنجان: 89.4 میلی گرم 149٪ DV
1 فنجان، در قطعه: 86.5 میلی گرم بیش از 144٪ DV
1 فنجان خام: 81.2 میلیگرم 135٪ DV
1 فنجان خام: 80 میلی گرم 134٪ DV
1 فنجان تازه: 79.8 میلی گرم (بیش از 133٪)
1 فنجان تازه: 78.9 میلی گرم (بیش از 131٪)
1 فنجان خام: 74.8 میلی گرم 125٪ DV
1 فنجان: 71.8 میلی گرم (120٪ DV)
1 فنجان خام: 58 میلی گرم 97٪ DV
1 فنجان خام، خرد شده: 46.4 میلی گرم بیش از 77٪ DV
1 جام: 45.7 میلیگرم (76٪ DV)
تلفن : 02186072486
فاکس :86072643
آدرس ایمیل : info@ateph.ir
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت آویژه تجارت فارمد می باشد.